Hírek

,

Kreatív körút a görögországi Pireasban – oktatási módszerek az Erasmus Plus programmal

A Sárospataki Református Teológiai Akadémia szeretettel hívja és várja az érdeklődőket a Kollégiumi Esték sorozatának következő alkalmára, dr. Kustár György főiskolai adjunktus  görögországi élménybeszámolójára.

“Jólesett a napi ritmus. A Kreatív Oktatási Módszerek képzés helyszínéig eljutni nem volt kihívás. Csak annyira, amennyire megérteni egymást a nemzetközi csoportban – de már azt is vártam minden reggel, hogy a spanyol, a belga, a finn, a ciprusi és a litván csoporttársakkal jobb-rosszabb angolsággal eltársalogjak. A fél 8-as ébredés, a szállás melletti kis pékségben az illatos kávé és frissen sült spanakopita (spenótos péksütemény), majd a kényelmes 20 perces gyaloglás az egyik forgalmas utcán, a klasszicista stílusú színházépület és az archeológiai park mellett egyfelől hangolt a kurzusra, másfelől segített feldolgozni a város idegenségét.”

Kustár György adjunktus 2022. október 31. és november 4. között a görögországi Pireasban Erasmus Plus támogatással szakmai továbbképzésen vett részt. Az IDEC képzési központ innovatív oktatási módszerek kurzusán öt ország pedagógusai találkoztak. Kustár György útiesszéje az alfoldonline.hu Kilátó rovatában olvasható itt.

Az előadás időpontja: 2023. február 22., szerda, 19.00.

Az előadás helyszíne: az SRTA Szikszai terme (Sárospatak, Rákóczi u. 1., 1. emelet)

A beszámoló után terített asztal várja a résztvevőket.